Skip to content

Nova York, Kansas City i Chicago. 3 ciutats amb gran tradició càrnia donen el seu nom a les noves espècies per filet SteakChamp. Les nostres espècies premium estan fetes sense additius i amb ingredients de qualitat. Empaquetat d’alta qualitat i una pràctica caixa de metall. Mescles 3 d’espècies que s’adapten perfectament no només per a carns.

No.1 – Nova York pebre i sal marina. “El Clàssic”. Sal assaonada

INGREDIENTS: al Tradicional de Portugal (sal marina humida), pebre negre, piràmide de sal des de l’Oceà Atlàntic, baies rosades (Schinusbeere), pebrot verd Malabar, pebrot, pebre de Szechuan, pebre cubeba, Xile.

ÚS: Peppery i vigorós. Per a cada tall per a ser utilitzat com una espècia de la carn a taula, fregar o adob. Perfecte per a la carn de porc, pollastre o peix. Una delícia en amanides o verdures.

Contingut 90g / 138g amb la caixa

No.2 – Kansas City Xile i pebre. “Els agitadors”. Condiments

INGREDIENTS: pebre en blanc i negre, Chilis (Cayenne, Ample, Birdseye), sal de mar sense tractar, l’orenga, la farigola, la ceba, l’all.

ÚS: foc i afruitat agut. Per a cada tall per a ser utilitzat com una espècia de la carn a taula, fregar o adob. També és adequat per a carns blanques (pollastre, porc, vedella), xai o salses dip refinats i espècies a la mantega!

Contingut 90g / 138g amb la caixa

Informació per a al·lèrgics: Pot contenir traces d’api i mostassa.

No.3 – Chicago herbes i pebre. “El tot terreny”. Assaonar

INGREDIENTS: pebre negre, pebre vermell, ceba, sal marina, julivert, coriandre, farigola, alfàbrega, llavors de mostassa, sajolida, orenga, tomàquet, Xile, all, Kubebenpfeffer, pebre Assam, pebre de Szechuan.

ÚS: afruitat suau. Per a cada tall de carn de res, especialment pel que Rub o adob. Ajust “Chicago” com una espècia d’hamburgueses, així com a totes les carns blanques i peixos. Molt saborós també per amanides, verdures o salses i mantega d’herbes

Contingut 80g / 128g amb la caixa

Informació per a al·lèrgics: Pot contenir traces d’api i mostassa.

LES ESPÈCIES STEAKCHAMP PER PROFESSIONALS PER GOURMETS. Les nostres espècies SteakChamp per a carn i cuines professionals estan compostes de barreges d’espècies de la millor qualitat escollides de diferents regions del món. Sense cap tipus d’additius. Les llaunes de metall resistents tenen un ús ajustable i extraïble. Les dosis ofereixen a les espècies òptima protecció contra la llum del sol i les influències ambientals.

Compra en els nostres DISTRIBUIDORS o demana-les AQUI.

Més productes:

SteakChamp – El termòmetre de carn definitiu

Ganivet SteakChamp

 

Paste your AdWords Remarketing code here