Skip to content

….Informació general:

Simplement – garantia d’èxit per al filet perfecte

A la graella, paella o al forn. Cuinar la carn perfecta mai ha estat tan fàcil: poc fet, al punt o bé fet – el nou SteakChamp 3 colors ara combina els tres graus principals de cocció en una sonda electrònica LED única.

Simplement activar SteakChamp switch on steakchamp
i ho insereix lateralment a la carn SteakChamp_Einstecken
fins que només sobresurti el cap amb el LED. SteakChamp_in-Steak

Avantatges de SteakChamp en comparació amb els termòmetres normals

SteakChamp_3Color_Packshot_weiss_s
  • Pot ser utilitzat en les graelles, altes temperatures (per un curt període de fins a 900 ° C / 500 ° C).
  • Mesura de la temperatura Integral, ex: la temperatura de la zona del nucli es determina amb la mitjana del metall complet.
  • La fase de repòs ideal es determina electrònicament després de la cocció.
  • L’últim en termòmetres de carn “Fabricat a Alemanya” és d’acer inoxidable d’alta qualitat i es pot utilitzar aprox. 1.000-2.000 vegades si és ben utilitzada.

Llegenda dels senyals intermitents

Un senyal LED intermitent indica que el grau de cocció ha arribat la seva carn.

….SENYAL INTERMITENT DOBLE RÀPIDA  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••  ••
….Traieu la carn del foc en el senyal triada de doble parpelleig ràpid. Deixeu que la carn descansar fins que els senyals dobles ràpides cessin (aprox. 3-6 minuts).
grün .VERD: poco fet (MR)
.La carn està “poc feta” quan el senyal de parpelleig doble verd s’atura.
gelb .GROC: al punt (MED)
.La Carn està “al punt” quan el senyal de parpelleig doble verd s’atura.
rot .VERMELL: ben fet (MW) (MW)
.La carn està “ben feta” quan el senyal de parpelleig doble verd s’atura.

Senyal activa (aproximadament cada 8 seg.): Després d’activar el SteakChamp parpelleja breument verd cada 8 segons. Aquest senyal activa verd se substitueix pel senyal de parpelleig doble verda ràpid. Si continua la cocció, el senyal activa és de color groc. Després de la doble groc intermitent el següent canvi és al senyal activa vermella.

.

Graus de cocció més apropiats per a la carn

Tabelle_Box_mit Stempel

Les temperatures pre-programats del nucli del SteakChamp es poden utilitzar per a la carn de vaca, de caça o filets de salmó, de pit d’ànec o peix sencer (gran). Ajustem les temperatures centrals amb un equip internacional d’experts (cuiners estrella, xefs steakhouse, filet de carn i experts procedents dels EUA i Europa).

Utilitzeu les nostres recomanacions com a referència o determinar el seu propi grau preferida de cocció per la seva carn. El SteakChamp arriba a les temperatures a la taula al final de la fase de repòs, quan el senyal de doble parpelleig s’atura.

Tingueu en compte: La carn és un producte natural i el resultat de cocció òptim (amb la mateixa temperatura central) pot variar d’acord a la quantitat de greix, de la raça, l’edat, l’alimentació i el procés de penjat.

 

Activador

L’activador ve amb cada pack SteakChamp. Té tres tasques importants:

steakchamp einschalten | steakchamp ausschalte steakchamp red thing steakchamp aufbewahren | steakchamp ausschalten
Activació
SteakChamp s’encén mitjançant la inserció breument a la ranura inferior de l’activador. SteakChamp Un cop activat parpelleja al voltant de cada 8 segons.
Extracció:
L’activador s’extreu de la carn cuinada usant l’eina d’extracció.
.
Emmagatzematge:

Emmagatzemi el seu SteakChamp fàcilment a l’activador.

.
.

Apagat AUTOMÀTIC

SteakChamp es desconnecta automàticament:
– Després de l’ús: aprox. 5 minuts després del procés de cocció
– Quan no està en ús: després d’aprox. 30 minuts sense augment de temperatura

..
..

Cuinar diversos filets alhora

¿Vostè té amics a menjar i vol cuinar diversos filets de gruix similar?
Un SteakChamp és tot el que necessita com a referència perquè els filets aconsegueixen el seu grau de cocció al mateix temps.
steaks grillen

Bateria

Les funcions SteakChamp són avançades i fa servir tecnologia de LED amb estalvi d’energia. Per tant té molt baix consum d’electricitat i pot utilitzar més de 1.000 vegades. La bateria no pot ser substituït, però això no és un problema ja que si prenem com a exemple una mitjana de 20 barbacoes anuals (l’any té 52 setmanes), podrem tenir una vida útil de moltíssims anys ….

=> Com s’utilitza
=> Comprar SteakChamp
=> FAQ

Paste your AdWords Remarketing code here