Skip to content

Devolucions

Per a les compres per web, s’acceptaran devolucions fins a 15 dies després de la compra. En cas de no estar conforme amb el producte, contacti amb nosaltres (steakchamp@steakchamp.es) i li enviarem un transport per recollir el seu producte.

L’abonament es farà efectiu pel mateix mitjà que ho va pagar i després de rebre i revisar que el producte està en perfectes condicions, complet i en la seva caixa original en perfecte estat (en l’estat en què va sortir de magatzem), i SENSE UTILITZAR.

Productes usats

En el cas que estigui usat, en tractar-se de producte en contacte directe amb aliments, no s’acceptaran devolucions per al seu abonament.

Tan sols es realitzarà el canvi en garantia per un nou producte en el cas que no funcioni i l’avaria sigui considerada garantia i no mal ús o cops

En qualsevol cas, aquest protocol s’utilitzarà dins dels primers 15 dies i sempre haurà de lliurar el producte en la seva caixa original i document de compra acreditatiu.

Tant per productes usats com no usats, passat el termini dels 15 dies, s’aplicarà la llei de garanties vigent.

 

Condicions

Un cop rebut el producte, es revisarà i posteriorment es realitzarà l’abonament en base a les condicions en què s’hagi rebut el producte i el motiu de la devolució.

SteakChamp es reserva el dret de descomptar l’import de la devolució dels ports en cas que no correspongués una devolució, si el producte es va lliurar en la seva compra a ports pagats o com a pagament de costos de manipulació, restauració o reparació si es deu a un mal ús o l’embalatge està malmès.

Per a qualsevol reclamació o petició de devolució, contacti amb steakchamp@steakchamp.es

PRESAT,S.A.

C/ Juan de la Cierva, 3-5, Nave 4

08960 Sant Just Desvern

Barcelona (SPAIN)

932478570

 

Paste your AdWords Remarketing code here