Skip to content

 Història de juliol de 2012. Cuinar més de 650 filets a la planxa va ser tota una prova! es va cuinar a la barbacoa, la graella de gas, en el motlle al forn; peces gruixudes i primes. Amb os i sense os. Prenem carn fresca, seca i madurada i també buit. La carn procedia d’Alemanya, Irlanda, Argentina i EUA .. Hem treballat amb molt altes temperatures per sobre de 350 graus, a baixes temperatures i amb diferents zones de calor. Cuinem els filets volta i volta. Sovint, amb tot tipus d’equips de prova, amb sensors a la carn i abillaments, amb la tècnica i la documentació de base per a la millora contínua. Ens quedem amb el Camp i amb cuines d’estrella.

Durant diversos dies hem tingut Steakchamp al servei dels nostres convidats i emprovadors dels “espais sagrats”. Els millors rostidors d’Alemanya i als EUA El campió del món de la barbacoa (World Grill i barbacoa Campionat 2011) ens va ajudar amb la seva experiència i també exercia de jurat. Monstres Steak, cuiners aficionats i barbacoeros de diumenge. El rang de emprovadors va ser complet sense deixar ningú. Hem parlat amb científics i experts de renom instituts alemanys on també ens poden assessorar en metrologia i mesurament de mètodes per a processos químics i físics durant la cocció. Vam tenir els millors xefs i griller professionals provant Steakchamp. Finalment, tenim fins i tot la funcionalitat i el disseny d’aquest producte adaptat i amb constantment i creixent entusiasme, optimitzat.

Els desenvolupadors, tècnics i enginyers, que tenim a casa nostra es dediquen a l’alta tecnologia industrial i un dia de barbacoa es van adonar del que era necessari per fer filets perfectes. Ens agradaria donar les gràcies a tots aquells que han invertit el seu saber fer i la seva creativitat, el seu entusiasme i el seu “carnalitat” en aquest gran projecte! Steak Champ és un producte de Tecpoint GmbH Wolfratshausen, prop de Munich.

Informació addicional del producte:

=> SteakChamp 3-colors – el termòmetre de carn definitiu
=> SteakChamp Consells per al seu ús

=> SteakChamp Inici

Paste your AdWords Remarketing code here