Skip to content

Articles anteriors (després d’enviar Sets)

Sascha Suer
Wagyu grillen | steak auf grill | medium rare

Thomas Müller i Thomas Holzportz
steak in pfanne | steak braten | steak medium

Christian Aßfalg
steak grillen | steak auf grill | hüftsteak grillen

Roman Schellartz
perfektes steak | steak-video | video steak grillen

 

Envia’ns el teu vídeo carn i converteix-te en un “Steak Champ”.

QUÈ NECESSITES PER A PARTICIPAR?
Un bon tros de carn, 1 SteakChamp, un telèfon mòbil o una càmera digital

MOSTRI LA SEVA FILET PERFECTE EN VIDEO
L’única condició: SteakChamp s’ha d’utilitzar per cuinar al vídeo. El vídeo ha de ser curt, bell, simple o original. També ha especificar on va preparar la seva carn perfecta …… barbacoa, paella, forn, teppanyaki o planxa.

PREMIS
Fer vídeo i pujar-lo a YouTube ABANS DEL 15/12/2015 i confirmar la participació i el link del vídeo a steakchamp@steakchamp.es. El vídeo, que el 15/03/2016 a les 12:00 h hagi tingut major nombre de visites guanyarà un val descompte de 50 € en la compra de qualsevol barbacoa LotusGrill (subministrada per PRESAT, SA). Si us plau, tingui en compte els termes i condicions ..

GRILL Lotusgrill

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ:
Només els vídeos que compleixin els següent podran ser elegits per participar:
La preparació de la carn es porta a terme amb la SteakChamp (www.steakchamp.es)
EL 15/12/ 2015 com a màxim – El vídeo ha de ser pujat a YouTube i el títol ha d’incloure la Paraula “SteakChamp”. El mail            passat a steakchamp@steakchamp.es confirmant la participació, ha d’incloure l’enllaç del vídeo a Youtube i l’adreça i dades        del participant.
El vídeo que hagi tingut el major nombre de visites el 15/03/2016 a les 12:00 h serà el vencedor. En cas d’empatar,                          steakchamp es reserva el dret a escollir el millor vídeo valorant la cualitat del mateix i l’impacte comercial que pugui tenir            cada un d’ells, sempre faborable a SteakChamp com a producte.
Només es permet un vídeo per persona. SteakChamp es reserva el dret a publicar en la seva pàgina web qualsevol vídeo que        hagi participat en el concurs. L’enviament del mail amb l’enllaç del vídeo acredita a SteakChamp a utilitzar els vídeos com            agradi
Els participants han de proporcionar una adreça a Espanya (Península), Portugal o Andorra
Steak Champ dóna suport a la producció sostenible i adequada de qualitat de la carn i un tractament respectuós d’aquest              producte natural d’alta qualitat.

Paste your AdWords Remarketing code here