Skip to content

Donat que els nostres enviaments poden contenir bateries, Estem en el deure de informar-los sobre la Llei de la bateria (BattG) i el següent:

Piles i acumuladors no han d’eliminar amb les escombraries domèstiques, sinó que estan legalment obligats a reciclar les piles i acumuladors usats. Les bateries velles poden contenir substàncies nocives que puguin perjudicar el medi ambient o la salut en l’emmagatzematge o eliminació inadequada. Les bateries també contenen matèries primeres importants com ara ferro, zinc, manganès o níquel i es poden reciclar. Pot reemplaçar la bateria després del seu ús, ja sigui a través nostre o prop seu (per exemple, en el comerç o en la recollida municipal o en el nostre magatzem) i rebutjar les piles velles de forma gratuïta. El gravamen es limita als punts de venda al per les quantitats habituals d’eliminació i aquestes bateries, que el distribuïdor com piles noves en la seva gamma o hagi exercit els usuaris finals. El convidem a retornar-nos els productes comprats després del seu ús i finalització de la seva vida útil. En qualsevol cas, la devolució de les bateries ha de ser a ports pagats. El retorn del nostre equip amb les bateries ha de ser enviada a:. PRESAT, SA, C / Juan de la Cierva, 3-5, NAU 4, 08960 Sant Just Desvern, Barcelona
L’etiquetatge a la caixa del “contenidor ratllat” vol dir que no s’han de rebutjar les piles i acumuladors usats a la llar.

Entre aquestes icones, consulteu els símbols addicionals amb el següent significat:

Pb: bateria conté plom
Cd: bateria conté cadmi
Hg: la bateria conté mercuri

Paste your AdWords Remarketing code here