El meu primer filet perfecte amb SteakChamp
Cuinar diversos filets (mateix gruix) junts
Diversos filets – diferents graus de cocció: |
Chamusca filets a molt alta temperatura (> 900 ° C / 500 ° C)
Preparació per exemple en infraroig de pollastres d’engreix ex:. zona espurneig.
Doble parpelleig verd = poc fet Doble parpelleig groc = a punt |
gran rostit
Pit d’ànec
- Traieu pit d’ànec del foc i col·locar en, per exemple, una taula de fusta.
- Activa SteakChamp i inseriu fins que estigui completament dins de la carn. Utilitza guants de cuina per fer-ho.
- Continuar la cocció pit d’ànec fins que aparegui el flaix doble groc en SteakChamp.
- Deixar reposar el pit d’ànec fins que el flaix doble groc s’aturi. El magret d’ànec està ara “Al punt”.
Gamo (llom)
- Activa SteakChamp i inseriu Fins que Estigui Completament Dins de la carn. El llom ha de ser d’almenys 3 cm d’Espessor.
- Preparar el llom com el vulguis.
- Continuar cuinant la carn Fins que aparegui el flaix de doble groc en SteakChamp.
Reposar el llom fins que el flaix de doble groga aturi. La carn Estigui ara “Al Punt”.
peix
Sous-Vide cuinat amb SteakChamp
*Tingueu en Compte: SteakChamp s’apagarà Despres De 30 Minuts Si La Temperatura no Augmenta més De 9 ° F / 5 ° C |