Skip to content

El meu primer filet perfecte amb SteakChamp

  1. Activa SteakChamp i s’insereixen en la carn.
  2. Rostir banda i banda de la carn durant uns 1-2 minuts a foc alt .
  3. Baixi la temperatura (cuina :. De mitja volta, graella aprox 270-300 ° F / 130 fins a 150 ° C) i cuini lentament a foc mitjà. Gireu filet al voltant de cada 2 minuts .
  4. Quan aparegui el senyal de parpelleig doble desitjada (per exemple, verd per al poc fet), retirar carn del foc i deixar reposar fins que el senyal s’aturi.
  5. Traieu SteakChamp, assaoneu la seva carn amb sal marina i pebre. I llestos. Gaudiu de la seva carn!
Lisa Gerkesteak medium | medium steak | steak donenesssteak perfekt | steak grilled | steak medium rareLisa Gerke

Cuinar diversos filets (mateix gruix) junts

wagyu steak on grill | kobe beef grill
  1. Activeu un SteakChamp i s’insereixen en un bistec. Utilitzeu-lo com el seu “referència”.
  2. Col·loqui tots els filets a la graella / de la paella junts.
  3. Quan aparegui el senyal de parpelleig doble desitjada, retireu tots els filets del foc i deixar reposar fins que deixi de destellar del senyal
    Verd doble parpelleig     = poc fet
    Groc doble parpelleig     = al punt
    Flash doble Vermell        = fet

Diversos filets – diferents graus de cocció:
Deixeu la carn amb el SteakChamp juntament amb els últims carns que s’han de prendre de la graella. Per mitjà estrany tenir el bistec a la graella quan aparegui el doble flaix verd. Quan aparegui el doble flaix verd, prendre el mitjà de filet a la graella.

Chamusca filets a molt alta temperatura (> 900 ° C / 500 ° C)

Preparació per exemple en infraroig de pollastres d’engreix ex:. zona espurneig.

BBQ steak | steak medium | steak fire
  1. Traieu la carn de la calor.
  2. Activa SteakChamp i inserir lateralment en la carn.
  3. Continuar cuinant a foc mitjà (al voltant de 270 a 300 º F / 130 fins a 150 ° C) fins que s’aconsegueix el grau desitjat de cocció. Apareix el senyal adequat al SteakChamp.

Doble parpelleig verd            = poc fet

Doble parpelleig groc            = a punt
Doble parpelleig vermell      = molt fet.

gran rostit

  1. Rostir la carn a la brasa / graella en tots els costats per crear gust de brasa.
  2. Inseriu SteakChamp en la peça de carn pel lateral o des de dalt de manera que la punta de la sonda de temperatura abast almenys el centre de la carn.
  3. Cuini la carn al forn / la graella / brasa fins que el color doble flaix desitjat (temperatura de 270 a 300 º F / 130 fins a 150 ° C) apareix en SteakChamp.
  4. Quan el senyal de flash doble s’encén, la seva carn ha aconseguit el grau desitjat de cocció. Traieu la carn del forn / graella i esperi q que el senyal intermitent s’hagi aturat.
ribeye steak | entrecote | roastbeef

Pit d’ànec

duck breast fry | duck grill duck frying | duck crusty | duck breast grill duck medium | duck breast | duck breast recipe
  1. Traieu pit d’ànec del foc i col·locar en, per exemple, una taula de fusta.
  2. Activa SteakChamp i inseriu fins que estigui completament dins de la carn. Utilitza guants de cuina per fer-ho.
  3. Continuar la cocció pit d’ànec fins que aparegui el flaix doble groc en SteakChamp.
  4. Deixar reposar el pit d’ànec fins que el flaix doble groc s’aturi. El magret d’ànec està ara “Al punt”.

Gamo (llom)

game loin | game loin medium | deer medium buck loin | game recipe | deer recipe
  1. Activa SteakChamp i inseriu Fins que Estigui Completament Dins de la carn. El llom ha de ser d’almenys 3 cm d’Espessor.
  2. Preparar el llom com el vulguis.
  3. Continuar cuinant la carn Fins que aparegui el flaix de doble groc en SteakChamp.
    Reposar el llom fins que el flaix de doble groga aturi. La carn Estigui ara “Al Punt”.

peix

Salmon steak | salmon steak grill | salmon medium a) Filet de salmó

  1. El filet de salmó ha de ser almenys 1.5inch / 3 cm de Espessor.
  2. Activa SteakChamp i inseriu Fins que Estigui Completament Dins el filet de salmó.
  3. Cuini el filet de salmó Fins que aparegui el flaix de doble groc en SteakChamp.
  4. Deixar reposar el peix Fins que el flaix de doble groc s’aturi. El peix this Ara l’Punt (translúcid de color).
b) peix sencer

  1. Activar SteakChamp i clavar Completament en el peix. La sonda de metall de ha d’estar envoltada de peix per Tots Costats per al menys 0.5in / 1 cm.
  2. brasegi el peix Fins que aparegui El Senyal de parpelleig doble desitjada.
  3. Seguiu cuinant el peix fins que el senyal intermitent doble pari.
fisch grillen | fisch auf grill fisch grillen | gegrillter fisch

Sous-Vide cuinat amb SteakChamp

steak sous vide | steak bag | steak recipe
  1. Activa SteakChamp i inserir en la carn.
  2. Segellar al buit IMMEDIATAMENT i col·locar al bany maria.
  3. Deixa carn en bany maria Fins Que sí Abast La Temperatura de la zona del nucli desitjada. Retirar la carn del bany maria i borsa de buit QUAN aparegui el flaix de doble Desitjat.
  4. brasear la carn per dos Costats Crear paràgraf El Sabor torrat

 *Tingueu en Compte: SteakChamp s’apagarà Despres De 30 Minuts Si La Temperatura no Augmenta més De 9 ° F / 5 ° C

 
Paste your AdWords Remarketing code here