Sis minuts o 30? * Quant de temps tindrà el seu carn depèn de molts factors, per preparar un filet perfecte no sempre és senzill, fins i tot per als professionals.
Els següents factors (seleccionats) influeixen en el temps de cocció per a la carn perfecta, alguns d’ells considerablement:
* Per cuinar “poc fet” un filet d’1 polzada, podria estar a punt després de 6 minuts a foc alt, mentre que un tros de 2 polzades de carn amb os podria necessitar 30 minuts per esdevenir “al punt” a foc mitjà.
Com cuinar un filet perfecte- A la primera
- Comprar un gran tall de carn, almenys 1,5 polzades / 4 cm de gruix.
- Porteu a la seva carn de la nevera o la nevera una hora abans de la cocció.
- Protegeixi la seva carn amb oli lleuger i una mica de sal marina.
- Prepareu la graella o paella amb una lleugera capa d’oli.
- agafi el seu SteakChamp i decideixi en quin punt de cocció vol la carn (eg groc).
- Daurar banda i banda de la carn a foc alt durant dos minuts.
- Redueixi la calor (temperatura ideal: 260 ° -340 ° C / 130 ° -170 ° C) i giri el bistec periòdicament per assegurar resultats.
- Quan el SteakChamp comença el doble flash en el color desitjat, retiri la carn del foc i deixar reposar fins que el senyal doble parpelleig s’atura. La seva carn està ara perfecta.
- Traieu SteakChamp i assaonar la carn al gust.
- Gaudiu!