Skip to content

Ja sigui Porterhouse, mitjana o T-Bone. El ganivet de SteakChamp és el ganivet de carn perfecte per filets perfectes. pesat. afilat. Màxima qualitat.

Gaudiu de la seva carn com en una Churrasquería americana. El mànec de fusta ergonòmic dissenyat amb tapa d’acer inoxidable permet que el ganivet es senti molt agradable i equilibrat a la mà. El full contínua del ganivet de carn és d’acer d’alta qualitat per a un afilat durador i funciona a la perfecció amb la fulla en mànec llarg.

 

,

Ganivet Filet | ganivet de carn | ganivet de chuleton

.
.
El tall es va treballar en un centre amb una serra fina. Fins i tot els filets molt gruixuts és molt lleuger i còmode per tallar. És el ganivet de carn que m’agrada.

Adquireixi el ganivet de carn en el set de regal amb 2 ganivets SteakChamp.

 

Detalls del ganivet de carn SteakChamp:

  • Material: fulla d’acer Alemany (acer inoxidable)Cuchillo Steak | cuchillo de carne | Steak Knife
  • permanentment afilada
  • Full: fins a la meitat amb serra fina
  • Versió pesada
  • Mànec de fusta amb 2 reblons d’acer inoxidable i tapa d’acer inoxidable
  • Mànec ergonòmic
  • Longitud: 12 cm de fulla i 24cm global
  • Pes: 140 g
  • Quantitat: 1 + 1 de regal
  • Instruccions de cura: Neteja a mà

 

Compri la seva SET de Ganivet de carn SteakChamp en els nostres DISTRIBUIDORS o AQUI .

 

Más productos:

SteakChamp – El millor termòmetre de carn

Espècies SteakChamp

 

Paste your AdWords Remarketing code here