Nova York, Kansas City i Chicago. 3 ciutats amb gran tradició càrnia donen el seu nom a les noves espècies per filet SteakChamp. Les nostres espècies premium estan fetes sense additius i amb ingredients de qualitat. Empaquetat d’alta qualitat i una pràctica caixa de metall. Mescles 3 d’espècies que s’adapten perfectament no només per a carns.
No.1 – Nova York pebre i sal marina. “El Clàssic”. Sal assaonada
INGREDIENTS: al Tradicional de Portugal (sal marina humida), pebre negre, piràmide de sal des de l’Oceà Atlàntic, baies rosades (Schinusbeere), pebrot verd Malabar, pebrot, pebre de Szechuan, pebre cubeba, Xile.
ÚS: Peppery i vigorós. Per a cada tall per a ser utilitzat com una espècia de la carn a taula, fregar o adob. Perfecte per a la carn de porc, pollastre o peix. Una delícia en amanides o verdures.
Contingut 90g / 138g amb la caixa
No.2 – Kansas City Xile i pebre. “Els agitadors”. Condiments
INGREDIENTS: pebre en blanc i negre, Chilis (Cayenne, Ample, Birdseye), sal de mar sense tractar, l’orenga, la farigola, la ceba, l’all.
ÚS: foc i afruitat agut. Per a cada tall per a ser utilitzat com una espècia de la carn a taula, fregar o adob. També és adequat per a carns blanques (pollastre, porc, vedella), xai o salses dip refinats i espècies a la mantega!
Contingut 90g / 138g amb la caixa
Informació per a al·lèrgics: Pot contenir traces d’api i mostassa.
No.3 – Chicago herbes i pebre. “El tot terreny”. Assaonar
INGREDIENTS: pebre negre, pebre vermell, ceba, sal marina, julivert, coriandre, farigola, alfàbrega, llavors de mostassa, sajolida, orenga, tomàquet, Xile, all, Kubebenpfeffer, pebre Assam, pebre de Szechuan.
ÚS: afruitat suau. Per a cada tall de carn de res, especialment pel que Rub o adob. Ajust “Chicago” com una espècia d’hamburgueses, així com a totes les carns blanques i peixos. Molt saborós també per amanides, verdures o salses i mantega d’herbes
Contingut 80g / 128g amb la caixa
Informació per a al·lèrgics: Pot contenir traces d’api i mostassa.
LES ESPÈCIES STEAKCHAMP PER PROFESSIONALS PER GOURMETS. Les nostres espècies SteakChamp per a carn i cuines professionals estan compostes de barreges d’espècies de la millor qualitat escollides de diferents regions del món. Sense cap tipus d’additius. Les llaunes de metall resistents tenen un ús ajustable i extraïble. Les dosis ofereixen a les espècies òptima protecció contra la llum del sol i les influències ambientals.
Compra en els nostres DISTRIBUIDORS o demana-les AQUI.
Més productes:
SteakChamp – El termòmetre de carn definitiu